Sesotec GmbH


Regener штрасе 130
94513 Schönberg , Германија
Тел:. + 49 (0) 8554 / 308 0-
Е-пошта: Само за регистрирани корисници
Веб-страница: Само за регистрирани корисници
Ажурирано: 04.09.2018
Член од: 24.09.2014

Sesotec е еден од водечките специјалисти за откривање на индустриски туѓо тело во прехранбената индустрија. Од 1976 развиваме и градиме високотехнолошки системи за широк спектар на барања - во тесна соработка со нашите клиенти ширум светот. 

Ние нудиме технолошки водечки комплетна палета на метални детектори и системи за рентгенски зраци кои сигурно ги детектираат и отстрануваат загадувачите. Се разбира, нашите системи ги задоволуваат посебните хигиенски барања на прехранбената индустрија и ги задоволуваат стандардите потребни за ревизија.

Stichwörter: Metall Detektoren für die Fleischindustrie