Вакуум и вакуум опрема и опрема за фабрика за месар или фабрика за месо употребени или нови од германски производители / добавувачи купуваат евтини онлајн.

MULTIVAC Сеп Haggenmüller SE & Co.


_ MULTIVAC е светски водечки производител на интегрирани решенија за пакување. <br /> Покрај производството на машини за пакување, нашиот фокус е исто така на решенија за обработка и сечење, за етикетирање и етикетирање, како и за квалитетна инспекција и ракување ...

Илпра Германија GmbH


_ Илпра е производител на машини за пакување. Различните машини Илпра произведуваат и продаваат машини Thermoform, Машини Трајселе и системи за полнење. Постои решение за пакување за секое прашање и апликација ......

Landig + Лава GmbH & Co.


_ Лава - Стручна вакуум машини и вакуум за месната индустрија - директно од производителот уште 259.- евра! Во прилог на вакуум машини Лава исто така, обезбедува вакуум торба, вакуум ролни и контејнери.

H & V индустријата на услуги


_ Трговија на големо и трговија на мало со сепаратори за масло, воздух, одстранување на маслото и филтри за воздух од Ман и Хумел за сите вакуумски пумпи (на пример, Буш, Rietschle итн) и компресори. НОВО: Веб продавница со сите филтри за вакуум пумпи во најдобра цена !! (Www.luftentölelemente.de)

Lanico инженеринг


_ Инженерските Lanico, Ото GmbH Niemsch резерви може производство линии, може да дихтување машини, flanging машини, филтер за масло, филтер за гориво, аеросол лименките, технички пакети, амортизер, специјални машини.
« почеток Претходно 1 2 3 4 5 6 следниот крајот »