MULTIVAC Sepp Haggenmüller SE & Co. KG
Банхофстрасе 4
87787 Wolfertschwenden , Германија
Тел:. + 49 (0) 8334 / 6010
Факс: +49(0)8334/601-199
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: https://de.multivac.com/de/
Ажурирано: 03.11.2021
Член од: 27.11.2012

MULTIVAC е водечки глобален производител на интегрирани решенија за пакување.
Покрај производството на машини за пакување, нашиот фокус е ставен на решенија за преработка и сечење, етикетирање и етикетирање, како и за квалитетна инспекција и ракување со производи.

Нашата позиција на пазарот се заснова на иновативна врвна технологија, сеопфатно портфолио на производи и долгогодишно искуство и искуство.

Нашите клиенти имаат корист од нашиот детален процес и знаење за автоматизација, како и од блиските односи со клиентите.


Клучни зборови: опрема за вакуум за месарницата | Вакуум машини | Машини за пакување месо