Прогресу ГмбХ


Плиниустрасе 8
48488 Емсбурен ,
Тел:. + 491723565055
контакт: Клаудија Ревер
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.progressu.de
Ажурирано: 26.03.2021
Член од: 25.03.2021

Дали продавате користени машини или производни линии или се пуштени на продажба на вашата локација? Како меѓународен партнер во прехранбената индустрија, PROGRESSU.DE специјализира во набавка на користени машини и производни линии за преработка и пакување месо, риба, живина, зеленчук, овошје, готови јадења, готови јадења и печива. PROGRESSU.DE купува користени машини за храна и целосни производни линии. Нашите професионалци се грижат за електричното раздвојување, демонтирање и вчитување на машините и производните линии. На овој начин Progressu гарантира дека процесот на расклопување се спроведува безбедно и правилно, со што се одржува квалитетот на машините за преработка на храна. Во Прогресу се грижиме нашите партнери самоуверено да ни ги предадат своите проекти. Ние ги олеснуваме нашите партнери за да можат да се концентрираат на она што е важно: производство на храна. Дали сакате веднаш да започнете со продажба на вашите машини за преработка на храна или производни линии? Контактирајте не директно преку телефон, е-пошта или преку нашата веб-страница PROGRESSU.DE.

клучни зборови: месарници | машини за храна | користени машини | секач | прехранбена индустрија | машинско демонтирање | машинско складирање | миксер | прехранбена индустрија | ролна