Машини за месната индустрија и месарот. Сите германски производители на машини, опрема, како и опрема на користени и нови машини за вашиот месар колење, трговија месо, кланицата или месната индустрија.

the-кама-творецот


_ Продажба на опрема за производство на месо ќебапи. Производство на поединечни уреди во согласност со спецификациите на клиентите.
« почеток Претходно 21 22 23 24 25 26 27 следниот крајот »