Машини за месната индустрија и месарот. Сите германски производители на машини, опрема, како и опрема на користени и нови машини за вашиот месар колење, трговија месо, кланицата или месната индустрија.

Frontmatec GmbH


_ Frontmatec GmbH, со седиште во Лунен, е дел од меѓународната групација Frontmatec. Frontmatec ја снабдува најновата технологија за автоматизација во месната индустрија ...

SCHRÖDER Maschinenbau GmbH & Co. KG


_ Како средна компанија, SCHRÖDER Maschinenbau е со седиште во Вертер во Источна Вестфалија повеќе од 50 години. Компанијата е дел од одделот за FoodTech на корпорацијата JBT од 2018 година ...

VAKONA GmbH


_ VAKONA вакуум Менг-мешање и масажа. Откријте квалитет ...

VEMAG ANLAGENBAU GmbH


_ Ние производство на високо квалитетен и одржлив фабрика за системи за термички третман на прехранбени производи. Иновативни производи како чад куќи, готвење и опрема за ладење и затоплување на климата зрелост средства се дел од нашиот широк асортиман на производи.

Glass GmbH & Co. KG


_ Производителот на пловни објекти машини, имаме развиено посебен производител машина.

Кипер Тај TECHNO ПАК GMBH


_ TIPPER TIE е светски снабдувач на машини за преработка и пакување.

Marel TREIF GmbH


_ TREIF слушнале за повеќе од 60 години меѓу водечките меѓународни компании во областа на сеча на шумите технологија. се развиени и произведени ефикасна, клиент-ориентирани решенија за сечење занает, супермаркети и индустријата.