Машини за месната индустрија и месарот. Сите германски производители на машини, опрема, како и опрема на користени и нови машини за вашиот месар колење, трговија месо, кланицата или месната индустрија.

BEEKETAL


_ Малиот опрема од А-Z. Knochenbandsäge, мелење опрема, Vakuumiermaschinen, колбас филер, месо брусилки, колбас Клипер, сечење и многу повеќе.

ТЕХНОЛОГИЈА КРÖГЕР ЗА ХРАНА


_ Влезот на оваа компанија беше направен од страна Портал на месо и е наменет за општи информации за германската индустрија за месо.