BARENTZ GMBH


_ групи на потрошувачи на производите; Пекарница, пијалоци, житарици, слатки, млечни, Flavours, здравство.

Рудолф Ферман ГмбХ & Ко КГ


_ Фер човек стои името од 75 години на експертиза и партнерство за преработка на месо. Ние сме третата генерација водени во прометот на големо со месар, угостителство, масовно потрошувачите, лица даватели на услуги и пекара.

RAPS GmbH & Co. KG


_ RAPS GmbH & Co. KG е водечки меѓународен производител на индивидуални концепти на вкус и функционални состојки. Седум производствени страници во Европа, 12 подружници и глобална мрежа на дистрибутивни партнери ...

Luckfiel и човекот GmbH


_ Партнер на бизнисот со храна за повеќе од 100 години. Трговија на големо месо потреба. Филијали во Берлин (Löbert и син) и Coesfeld (Athmer и Liedt)