Nubassa Gewürzwerk GmbH


Голем опсег на патувања 14
68519 Viernheim ,
Тел:. 06204 96270
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.nubassa.de
Ажурирано: 16.01.2023
Член од: 16.10.2012

Вашиот партнер за безбедност и успех

Креативните идеи, иновативните концепти и најнапредните технологии го прават Нубаса Гјуерцерк, со седиште во Виернхајм, успешен, среден семеен бизнис и сигурен партнер.

Поради децениско искуство и одржливи иновации, се разви портфолио на производи особено за храна и месни производи, вклучувајќи ја и индустријата за ќебапи со производи 5.000: Зачини, мешавини на зачини, маринади, вкусови, технолошки соединенија, масла за скара, квалитетни адитиви, почетни култури и многу повеќе.

Нубаса е позната по највисок квалитет и затоа беше првата германска зачинска растителна област за областите: развој, производство и дистрибуција на зачини, специјализирани зачини, вкусови, маринади и адитиви за преработка на месо и храна според светски признатиот ISO 22000: 2005 и ISO 9001: 2008 сертифициран

Компанијата е секогаш пофлексибилна, нудејќи малку повеќе услуга специјално за месарите, прехранбените производи и месните производи.

Компанијата придава особено значење на надлежните специјалистички совети. Технолозите и консултантите на Нубаса се специфични за темите и имаат долгогодишно искуство во овој сектор. Се разбира, може да се развијат и подготват специјални рецепти според барањата на клиентот, нивната заштита и дискреција се очигледни.


Клучни зборови: зачини од месо | Маринади без адитиви | Леб