СПМ * Сонце Производи Vertriebs GmbH


улица парк 21
76131 Карлсруе , Германија
Тел:. 0721 / 62811-0
Факс: 0721 / 62811-28
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.sun-products.de
Ажурирано: 07.10.2022
Член од: 11.03.2013

  SUN PRODUCTS - Повеќе од обична обвивка!

SPM * Sun Products Vertriebs GmbH, Карлсруе, е ексклузивен партнер и снабдувач на SUN PRODUCTS за прехранбената индустрија, трговијата и занаетчиството во Германија. Компанијата гарантира континуитет, флексибилност, доверливост и иновации од 1998 година. SUN PRODUCTS се произведуваат во Европа во наш сопствен објект, кој е сертифициран FSSC/ISO 2012 од 22000 година. Производството и пакувањето на уникатните куќишта со додадена вредност се оптимално сместени на 3.000 m² и се гарантира сигурно производство. Покрај постоечката ОК-Кошер сертификација, SUN PRODUCTS се исто така сертифицирани за Халал од швајцарскиот HCS од 2013 година.

Производите од СОНЦЕ на прв поглед:

СОНЧЕВ ЗАЧИН: Оригинален систем за пренос на зачини за индустријата за месни производи и за производителите на сирење, вегетаријански или вегански производи. Повеќе од 100 мешавини се достапни во стандардната програма. Благодарение на новата технологија за пакување, куќиштата SUN SPICE сега може да се полнат и со груби зачини како што се мелен црн пипер, цели семки од синап итн. достапни.

Гурмански вкус со СОНЦЕ: Употребата на изматените обвивки за зачини ја зголемува продуктивноста на клиентите. Достапни како обвивки со висока бариера или како пропустливи обвивки, сега постојат различни варијанти за избор, кои импресионираат и во поглед на изгледот и вкусот.

БОЈА НА СОНЦЕТО CAS : Овие обвивки со висока бариера пренесуваат боја за јадење на работ на готовиот производ. Достапен во бројни бои и дизајни - можни се и логоа на компании. Новини во оваа производна линија се рамните фолии SUN COLOR, кои може да се користат на Poly-clip TSA и TSCA.

SUN SMOKE CAS : Коверти со висока бариера и рамни филмови со складиште за течен чад

КАРАМЕЛ ЗА СОНЧЕЊЕ: Коверти со висока бариера и рамни филмови со депо за карамела

Овие обвивки им даваат на крајните производи оптимална боја и/или вкус и беа наградени со златна Европска награда за храна Тек во 2006 година како функционални обвивки што ги поставуваат трендовите.

SUN NATURE TWISTER: Исушената обвивка за свињи импресионира со својот револуционерен 3D изглед, не мора да се чува на ладно место, што е огромна предност за корисникот. Достапен во исечени или шишани во калибри 40, 58 и 80 mm.

СПМ * Сонце Производи Vertriebs GmbH

улица парк 21

76131 Карлсруе

www.sun-products.de


клучни зборови: КАРАМЕЛ ЗА СОНЦЕ | БОЈА НА СОНЦЕТО | ВКУС НА СОНЦЕ | СОНЦЕ ПРИРОДА | ЧАД од СОНЦЕ | SUNSPICE