Luckfiel и човекот GmbH


_ Партнер на бизнисот со храна за повеќе од 100 години. Трговија на големо месо потреба. Филијали во Берлин (Löbert и син) и Coesfeld (Athmer и Liedt)

Hydrosol GmbH & Co. KG


_ експертите на Hydrosol развој и производство на наменска стабилизирање системи за млечни производи, сладолед и десерти, сувомесни и подготвени оброци и месо, колбаси и производи од риба