Рудолф Fehrmann GmbH & Co.


_ Фер човек стои името од 75 години на експертиза и партнерство за преработка на месо. Ние сме третата генерација водени во прометот на големо со месар, угостителство, масовно потрошувачите, лица даватели на услуги и пекара.

RAPS GmbH & Co.


_ RAPS GmbH & Co. KG е водечки меѓународен производител на индивидуални концепти за вкус и функционални состојки. Седум производствени погони во Европа, 12 подружници и глобална мрежа на партнери за дистрибуција ...