Univer производ AG


Schossbachstr. 24
07552 Гера-Лангенберг ,
Тел:. 0178/3085000
контакт: Ралф Менге
Е-пошта:
веб-страница:
Ажурирано: 21.08.2013
Член од: 25.01.2013

Ние, Univer Product AG, сме унгарски производител на зачини, преливи, сосови и разни други производи. Со нашите главни производи, „Црвеното злато“ - зачини направени од свежо мелени пиперки и вкусен зачински крем гулаш, ние сме неприкосновен лидер на пазарот во Унгарија долги години и се повеќе се потпираме на извозот за понатамошно проширување на нашата компанија. За таа цел отворивме филијала во Германија во седиштето на нашиот долгогодишен дистрибутер D & P Feinkost GmbH. Суровините за нашите производи се главно унгарски пиперки, домати, кромид, краставици и лук, кои ги обработуваме на традиционален начин без додавање на конзерванси.

Клучни зборови: зачини за скара | облекување | Зачини за месо | Шејкер за зачини | Зачини за скара | Гулаш крем | Лук | Крем со лук | Маринада | Папрака крем | Зачини за стек | Универзитет | паста за зачини | зачини сосови