мирис и Инт. трговија зачин


Елизабетен штрасе 3
87700 Memmingen ,
Тел:. 08331961830
Факс: 08331961839
Е-пошта: Само за регистрирани корисници
Веб-страница: Само за регистрирани корисници
Ажурирано: 18.07.2017
Член од: 05.07.2017

Иновација на производот од добро мирис се специјално развиените коцки сирење за производство на колбаси и месни производи со филови за сирење. Сирењето е отпорно на температура и ја задржува својата конзистентност дури и на високи температури и не тече. 

Клучни зборови: сè за одделот за сирење | облекување | Зачини за месо | зачини | Зачини за скара | сирење | Маринада | Маринади без адитиви | Зачини за колбаси | мешавини за зачини