Krüger полу-готови производи GmbH


Квенселштрасе 5
99310 Арнштат ,
Тел:. 03628/615141
Факс: 03628/615120
контакт: Јан Кругер
Е-пошта: Само за регистрирани корисници
Веб-страница: Само за регистрирани корисници
Ажурирано: 22.01.2018
Член од: 08.01.2018

Krüger Halbfabrikate GmbH е компанија во Арнштат/Тирингија која се занимава со трговија и производство на полупроизводи за прехранбената индустрија. Дополнително, нуди сеопфатна услуга за поправка на машини за храна, договорна работа и уникатно средство за чистење цевки базирано на ензими.





Клучни зборови: Bioli Bac | Биолошки чистач за одвод | Користени машини за преработка на месо | Трговски и производствени компании | Сервис за поправка | чистач на цевки