мирис и Инт. трговија зачин


_ убаво мирисате е меѓународен трговец на зачини со богат избор на најдобри зачини, мешавини и маринади за компании од прехранбената индустрија.

Krüger полу-готови производи GmbH


_ Сервисирање и трговија на машини за храна, производство на полупроизводи од прехранбената индустрија, договорно производство на храна

Univer производ AG


_ Univer - Најдобар начин за сезона. За повеќе од 60 години произведуваме зачини, сосови и преливи од унгарски пиперки, домати, кромид, краставици и лук, кои ги обработуваме на традиционален начин без додавање конзерванси.