VAN HEES GmbH


Курт-ван-Хис-Стр. 1
65396 Валуф ,
Тел:. + 49 6123 7080
Факс: + 49 6123 708240
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.van-hees.com
Ажурирано: 26.09.2022
Член од: 20.09.2014

Речиси 75 години, VAN HEES произведува висококвалитетни адитиви, зачини, мешавини за зачини, погодни производи и ароми за преработка и рафинирање на месо, кои се користат и вреднуваат подеднакво во трговијата и индустријата.

Курт ван Хис ги препозна придобивките од прехранбените фосфати во преработката на месо во 40-тите. Како пионер во оваа област, тој ја основа VAN HEES GmbH во 1947 година и разви многу познати и патентирани квалитетни адитиви. Оттогаш, иновативните производи и новите технологии се во фокусот на VAN HEES.

Семејниот бизнис со средна големина денес вработува повеќе од 400 луѓе и ги продава своите производи и решенија на национални и меѓународни клиенти.

Денес, производите на VAN HEES се испорачуваат во повеќе од 80 земји ширум светот, а знаењето за напредна преработка на месо се пренесува на клиенти од целиот свет преку курсеви за обука и семинари. Ориентацијата кон клиентите, флексибилноста и доверливоста во комбинација со иновативна, одговорна акција се насоките на VAN HEES - Знаеме како.


Клучни зборови: Донер зачини | добрина адитиви | маринади