FRUTAROM солени решенија


_ FRUTAROM Savory Solutions, работејќи под капата на ИФФ (Меѓународни вкусови и мириси), обезбедува решенија специфични за клиентите за индустријата за месо, колбаси, риби и погодности, како и за класичната трговија со месарници ...

Мелница за зачини Несе


_ Gewürzmühle Nesse не само што се залага за софистицирани решенија за производи за производство на производи од прва класа риба и производи од сувомеснати производи, како што се декоративни зачини и функционални производи за созревање риба и зачувување на свежи, но исто така и за разновиден спектар на органски производи ...