Д. Гат Anlagenbau GmbH


_ Нашите D.Gath Anlagenbau GmbH се движи од советување и планирање на реализацијата на комплетната инсталација во согласност со специфичните потреби на клиентите во храна и површини, ќе најдеме за секоја апликација вистинското решение.

sterilAir ЕУ магацин


_ Кројач UVC дезинфекција решенија врз основа на повеќе 75 години работно искуство.

VIROBUSTER GmbH


_ Компанијата VIROBUSTER® како "Luftentkeimungsspezialist" има одговор на растечката потреба за ефикасни мерки против растечките ризици од микроорганизми. Како германски средни компанија, ние сме биле работат од 35 години на пазарот.

BÄRO GmbH & Co. KG


_ Профил на изведба: Како еден од водечките европски провајдери, BÄRO GmbH & Co. KG од Лајхлинген (Рајнска област) се залага за сеопфатни, целосни решенија за ефикасна хигиена на воздухот од 1996 година. Покрај системите со високи перформанси за УВ-Ц дезинфекција на снабдувањето и циркулирачкиот воздух и површини, BÄR