BIRGROUP Holding GmbH & Co.


_ Чистота и хигиена за високо чувствителни прехранбената индустрија. BIRFOOD е подружница на BIRGROUP во Либек. Тука повеќе од 4 децении компетентност здружување околу чистота и хигиена на високо чувствителни прехранбената индустрија и преработка на месо фабрики.

осакатени GmbH


_ На осакатени GmbH е водечки производител на заштита, хигиена и медицински производи во земјите од германското говорно подрачје и долгогодишен партнер на месо и Lebensmittelverabteitenden индустрија, како и медицински и хигиенски индустрија.

Beyerbach GmbH


_ Преку софистициран спектар на големо на не-храна и прехранбени продукти за колење, преработка на месо и угостителски бизниси ќе се прва класа производи на располагање, 100 знаења години индустрија и моќен тим за успехот на вашата компанија на страна.

Karcher притисок мијалник


_ KARCHER чистење под висок притисок и чистачи за месната индустрија.
« почеток Претходно 1 2 следниот крајот »