BIRGROUP Holding GmbH & Co. KG
Петерхоф 1
23560 Lubeck ,
Тел:. + 49 451 / 611 699 0
Факс: + 49 451 / 611 699 99
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.birgroup.de
Ажурирано: 06.12.2022
Член од: 30.06.2015

Прилагодени услуги од еден извор

BIRGROUP е еден од водечките провајдери во Германија за ефикасно индустриско чистење- особено во областа за храна/нехрана, професионално управување со згради, ефикасна услуга за персонал како и сигурна корпоративна безбедност. Со четири специјализирани компании и над 5.000 вработени, ние сме на располагање и дежурни деноноќно, во секое време и каде било. Повеќе од 4 децении!

Ниту една задача не ни е туѓа. И секој проблем за нас е решлив. Во ваша смисла! Без разлика дали во индустријата за преработка на месо и храна, трговија и трговија или администрација и услужни компании. Ние сме таму кога, каде и како сакате да ги користите нашите услуги.

Добрата репутација обврзува, а квалитетот е одличен! Нашето сертифицирано управување со квалитетот според DIN EN ISO 9001:2008; ISO 14001:2004, ISO 22000:2005 и нашата „внатрешна ревизија“ ви даваат смирувачка сигурност дека сите работни процеси во BIRGROUP минуваат низ целосна контрола на квалитетот и можат да се проверат во секое време. Во ваш интерес. И да го заштитиме нашиот добар углед.

 

BIRFOOD GmbH & Co. KG е членка на SEDEX и е ревидирана според строгите упатства на SMETA во областа на работните услови, наградувањето на вработените, усогласеноста со стандардите за здравје, безбедност и животна средина и етичките деловни практики. Социјалната ревизија на SEDEX беше спроведена од независни ревизори одобрени од државата од TÜV Rheinland CERT GmbH во согласност со упатството SMETA 4-столбови (SMETA 4-столбови). TÜV Rheinland е одобрен член на Групацијата на компании за ревизија SEDEX.

 


Клучни зборови: управување со згради | Хигиенски стандарди | индустриско чистење | Сервис за персонал | корпоративна безбедност