Д. Гат Anlagenbau GmbH


_ Нашите D.Gath Anlagenbau GmbH се движи од советување и планирање на реализацијата на комплетната инсталација во согласност со специфичните потреби на клиентите во храна и површини, ќе најдеме за секоја апликација вистинското решение.

sterilAir GmbH


_ Кројач UVC дезинфекција решенија врз основа на повеќе 75 години работно искуство.

ОК техника сертификација на компанијата


_ Сертификација: ISO 9001, 22000 ISO, ISO 14001, 18001 ISO, Халал сертификација, Кошер сертификат, ДНК PCR анализа