Metallreinigung.de


_ Нашиот тим има повеќе од 45 години искуство во областа на чистење и дезинфекција во прехранбената индустрија.Дома сме во европската месна индустрија, сувомеснати бизниси, млекарници, пиварници и многу други области од прехранбената индустрија.

Expondo GmbH


_ Expondo е водечки онлајн малопродажен снабдувач на храна, занаетчиски материјали и индустриски материјали. Ние се стремиме да им понудиме првокласни квалитетни производи по најниски цени на нашите клиенти.

ЈАДЕТЕ Edelstahlanlagen- и технологија GmbH


_ Ние нудиме целосни решенија од нерѓосувачки челик, од планирање на производството во куќата во текот на Montage.Wir се нивните експертски системи во областа на ракување, складирање, сечење и обичај

Brökelmann Equipment and Plant Construction GmbH & Co.


_ Brökelmann - разновидност од не'рѓосувачки челик. Ние произведуваме решенија специфични за клиентите, изработени од не'рѓосувачки челик и алуминиум за широк спектар на апликации.

BÄRO GmbH & Co. KG


_ Профил на изведба: Како еден од водечките европски провајдери, BÄRO GmbH & Co. KG од Лајхлинген (Рајнска област) се залага за сеопфатни, целосни решенија за ефикасна хигиена на воздухот од 1996 година. Покрај системите со високи перформанси за УВ-Ц дезинфекција на снабдувањето и циркулирачкиот воздух и површини, BÄR
« почеток Претходно 1 2 3 4 5 следниот крајот »