МАЈА фабрика за машини Херман Шил GmbH


_ За повеќе од 60 години развива, произведува и продава МАЈА icemaker и преработка на месо машини.

Fritz Raulwing GmbH & Co. KG


_ Ние сме ефикасен малопродажник на добра за широка потрошувачка во компании за преработка на храна, како што се касапи, ресторани и угостители. Нашата палета вклучува над 2500 артикли од сите видови - од средства за чистење до големи машини.

Аукции за месната индустрија


_ Како он-лајн аукција, ние аутираме цели месни индустрии, фабрики, производствени линии, машини, опрема и системи за производство на месо и колбаси производи во Германија, Австрија и Швајцарија ...

Expondo GmbH


_ Expondo е водечки онлајн малопродажен снабдувач на храна, занаетчиски материјали и индустриски материјали. Ние се стремиме да им понудиме првокласни квалитетни производи по најниски цени на нашите клиенти.