Кислинг Fahrzeugbau GmbH ладилник возила


_ Производител на ладилни единици за дистрибуција на месо и месни производи, и сите температурно осетливи стоки. АТП / FRC и HACCP сертифицирани структури. Одговара на сите шасија.

KRESS ладилник возила


_ Ние сме една од водечките германски производители на органите за ладење камион за лесни приколки, комбе и секторот на камион.

Зимски возила технологија GmbH


_ Производител на хигиенски и лични конверзии возило за контрола на температурата на транспортот. Сите системи WINTER проширување се специјално развиени, дизајнирани, произведени и склопени.

GBS COOL СТАР GmbH


_ Продажба, сервис, советување евра Ангели ладилници и ладилници контејнер системи.

Gamo Fahrzeugwerke GmbH


_ Gamo - мобилни бизнис идеи - Произведено во Германија од 1975
« почеток Претходно 1 2 следниот крајот »