Ehrenfels Isoliertüren GmbH


_ Изолациони вашиот месар и / или месна индустрија. Фрижидер врати, операционата сала врати, ротирачки врати, врати фрижидер, замрзнувач врати, од нерѓосувачки челик, тоалет врати.

Кул решение GmbH


_ Сервис шалтери, мултиплексирани кабинети за употреба со CO2, Вол Покажи случаи, специјални ладење единици, студени соби, длабоко замрзнување, вентилаторот за ладење, сушење алишта, полначи.