Кислинг Fahrzeugbau GmbH ладилник возила


_ Производител на ладилни единици за дистрибуција на месо и месни производи, и сите температурно осетливи стоки. АТП / FRC и HACCP сертифицирани структури. Одговара на сите шасија.

Schrutka-Peukert GmbH


_ Schrutka-Peukert е вашиот специјалист тема свежина и продавница. Инженерство и архитектура, се основата на нашиот квалитет. Ние испорачуваме заврши, обичај опрема за продавници.

KRESS ладилник возила


_ Ние сме една од водечките германски производители на органите за ладење камион за лесни приколки, комбе и секторот на камион.

МАЈА фабрика за машини Херман Шил GmbH


_ За повеќе од 60 години развива, произведува и продава МАЈА icemaker и преработка на месо машини.

Зимски возила технологија GmbH


_ Производител на хигиенски и лични конверзии возило за контрола на температурата на транспортот. Сите системи WINTER проширување се специјално развиени, дизајнирани, произведени и склопени.

GBS COOL СТАР GmbH


_ Продажба, сервис, советување евра Ангели ладилници и ладилници контејнер системи.
« почеток Претходно 1 2 3 следниот крајот »