KRESS ладилник возила


Daimlerstrasse 7
74909 Meckenheim ,
Тел:. 0 62 26 - 92 63 - 0
Факс: 0 62 26 - 92 63 - 29
контакт: Јоаким Kress
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.kress.eu
Ажурирано: 10.05.2022
Член од: 20.01.2013

KRESS ладилник возила за месната индустрија

KRESS е специјалист возила за ладилник месо транспорт. Нашето портфолио на производи се движи од мали автомобили-фрижидер приколки за тешки тубуларна дистрибуција песна возило. Нашите објекти ги исполнуваат сите барања на месната индустрија - HACCP сертифицирани и АТП!

img_DSCF0973.png

Во развојот на возила за месната индустрија, ние ставаат посебен акцент на ефикасност. Нашата работа се поставува каде што трошоците може да биде значително намалена. На пример, преку заштеда на гориво се должи на софистицирана аеродинамика на нашата CoolerBox2.0. Или од страна на намалување на тежината на нашето DUROLITE изградба. Или со пониски трошоци за одржување, бидејќи ние процесот антифунгални материјали и така на мувла се избегнува во мирување. И, и, и ... Разговарајте со нас.


Клучни зборови: камион ладилник | Приколки во ладилник | Конструкции во фрижидер | Возила во фрижидер | камиони во ладилник