Зимски возила технологија GmbH
Во Kreuzacker 4
36124 Eichenzell ,
Тел:. + 49 (0) 66 59 - 96 46 - 0
Факс: + 49 (0) 66 59 - 96 46 - 36
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.winter-kuehlfahrzeuge.de
Ажурирано: 11.01.2022
Член од: 08.12.2015

Зимски возила технологија GmbH е средна индустриска компанија со седиште во 36124 Ајхенцел во близина на Фулда. Од средина на Германија Ние работиме со нашата мрежна услужна мрежа на национално ниво. Како еден од водечките производители на возила на пазарот сме ние специјализирана за развој и производство на индивидуални облоги за внатрешни возила за транспорт контролиран на температура.

Екстензиите се направени индивидуално и затоа нудат оптимално користење на просторот.

Секој клиент има специфични желби и барања. Затоа е областа Развој и мувла што ја прави една од основните надлежности на нашата компанија, затоа што тука се поставени темелите за совршено прилагодената експанзија. Просторот на карго може да се конфигурира индивидуално според барањата на клиентите. Од страна на широки специјални додатоциПрограма, клиентот може да избере од голем број различни единици за ладење и специјални инсталации, како што е. Б. месо куки, различно подни облоги, Системи за полици, лажни подни системи, рампи, .... и многу повеќе.

Високо стабилните облоги за внатрешни работи на GRP во согласност со нивната мазна и не-порозна површина највисоки хигиенски побарувања, Пан-тавата е Неосетлив на температура, отпорен на корозија и е отпорен на киселина. Заоблените делови на системот за експанзија обезбедуваат преку стакленото влакно засилен материјал GRP за ниска мртва тежина и затоа за еден оптимален сооднос на носивост.

Важен аспект е и темата оптоварување обезбедување, Секој превозник е одговорен за правилно обезбедување на товарот во своето возило. Затоа припаѓа на стандардна опрема зимско отстранување на свежи производи секогаш целосна авиокомпанија.

Зимата е препорачан снабдувач на системот за комерцијални возила Fiat, Ford, Mercedes-Benz, Renault, Opel и Volkswagen.

Од национално ниво Зимска продажна сила со демонстративен автомобил Имате можност да побарате совет на лице место и да се убедите во квалитетот на чудесните мали вселенски места. Организирајте необврзувачки состанок со мобилниот тим WINTER на телефонската линија: 0 66 59 - 96 46 0.

Предностите на системот за зимско ладење на прв поглед:

  • стандардна опрема:

-        комплетна изолација со висок квалитет целиот товар простор (вклучувајќи врати)

-        околу заокружување Авиокомпанија за осигурување на товар

-        прскање LED карго држете таванот светла

  • широк спектар на специјални додатоци
  • Зимски продолженија се Неосетлив на температура, отпорен на корозија и е отпорен на киселина
  • оптимална употреба на просторот и на тој начин оптимален сооднос на носивост
  • Нашите наставки ги исполнуваат барањата на АТП, Дер DIN 1815, Дер HACCP, Дер Регулатива (ЕЗ) Не 852 / 2004 (Хигиена на храна) и регулатива за хигиена на храна (LMHV)
  • Сертификација на ISO 9001
  • Зимски услуги: Теренска услуга со возила за демонстрација

На барање, ние исто така нудиме услуга за пик-ап и пуштање во употреба за кул транспортерите.

www.winter-kuehlfahrzeuge.de


Клучни зборови: закачалки за месо | Приколки во ладилник | Замрзнување до -20 ° C за време на транспортот | Транспортен систем за ладење | Закачалки за колбаси