Тартуфи Kontor GmbH


_ Кога тартуфи мора да бидат способни да се потпрат на квалитет и свежина. Како директен увозник и процесори имаме низ целиот свет, како уверение снабдувач посебно во преработка на месо индустрија, направи име.

Флејшер шопинг АГ


_ На FAG нуди широк спектар на производи, исто така, голема разновидност на производи и бренд. Постојана контрола и интензивна размена со нашите клиенти ни ја дава можноста да одговорат веднаш и да се адаптираат нашата палета на производи од вашите желби.

Касел месо GmbH


_ Fleischereibedarf големо, угостителска опрема, опрема на продавници за храна, сирење одделенија, риба одделенија, ние постави директен продажби, сите само за сечење на месо и одлуки колбаси, директивите на ЕУ советување, имаме се. За кланицата и за ловецот

Агенција за набавки на Köhler BPS GmbH & Co. KG


_ Програмата за бесплатен шопинг заедница за областа на месар, угостителство и кујната! Ние се рамковни спогодби со добавувачите и преговара за цените, кои во најдобар случај се е поинаку големи компании имаат корист.

BARENTZ GMBH


_ групи на потрошувачи на производите; Пекарница, пијалоци, житарици, слатки, млечни, Flavours, здравство.

Acontex GmbH


_ На acontex GmbH е 100% во сопственост на Тониес група. Ние сме одговорни за обработка на класичната остатоци во на прво место. Покрај тоа, суви производи од растително потекло се насочите и, исто така.
« почеток Претходно 1 2 3 следниот крајот »