Келер BPS Референци Агентур GmbH & Co.


_ Програмата за бесплатен шопинг заедница за областа на месар, угостителство и кујната! Ние се рамковни спогодби со добавувачите и преговара за цените, кои во најдобар случај се е поинаку големи компании имаат корист.

Касел месо GmbH


_ Fleischereibedarf големо, угостителска опрема, опрема на продавници за храна, сирење одделенија, риба одделенија, ние постави директен продажби, сите само за сечење на месо и одлуки колбаси, директивите на ЕУ советување, имаме се. За кланицата и за ловецот

BARENTZ GMBH


_ групи на потрошувачи на производите; Пекарница, пијалоци, житарици, слатки, млечни, Flavours, здравство.

Фриц Raulwing GmbH & Co.


_ Ние сме моќни дилер за производи за широка потрошувачка за преработка на храна растенија како што се Месо и месни производи, ресторани и снабдувач. Нашиот асортиман вклучува повеќе од 2500 производи од сите видови - од производи за чистење на големи машини.

Рудолф Fehrmann GmbH & Co.


_ Фер човек стои името од 75 години на експертиза и партнерство за преработка на месо. Ние сме третата генерација водени во прометот на големо со месар, угостителство, масовно потрошувачите, лица даватели на услуги и пекара.
« почеток Претходно 1 2 3 4 5 6 7 следниот крајот »