Флејшер шопинг АГ


_ На FAG нуди широк спектар на производи, исто така, голема разновидност на производи и бренд. Постојана контрола и интензивна размена со нашите клиенти ни ја дава можноста да одговорат веднаш и да се адаптираат нашата палета на производи од вашите желби.

FRUTAROM солени решенија


_ FRUTAROM солени решенија, кои работат под покривот на IFF (Меѓународни вкусови и мириси), даваат решенија специфични за клиентите за месни, колбаси, риби и погодности, како и класичен месар ...