Келер BPS Референци Агентур GmbH & Co.


_ Програмата за бесплатен шопинг заедница за областа на месар, угостителство и кујната! Ние се рамковни спогодби со добавувачите и преговара за цените, кои во најдобар случај се е поинаку големи компании имаат корист.

Фриц Raulwing GmbH & Co.


_ Ние сме моќни дилер за производи за широка потрошувачка за преработка на храна растенија како што се Месо и месни производи, ресторани и снабдувач. Нашиот асортиман вклучува повеќе од 2500 производи од сите видови - од производи за чистење на големи машини.
« почеток Претходно 1 2 3 4 5 6 7 следниот крајот »