Флејшер шопинг АГ


Бергенер Страсе 10
28307 Бремен ,
Тел:. 0421 / 64364-0
Факс: 0421 / 64364-199
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.fag-bremen.de
Ажурирано: 14.05.2024
Член од: 14.11.2012

Тоа може да биде нешто повеќе?

Комплетна продавница за месарници - тоа е збор со којшто стоиме. FAG нуди широк спектар на производи и брендови во широк спектар на производи. Сè од еден извор: од изборот на соодветни производи за шалтери за свежа храна, ресторани, продажни полици и угостителство, до машини и техничка опрема, преработка, складирање и презентирање на производите, прилагодено пакување до помагала за хигиена и можности за обука на вашиот продажен персонал, ние заедно собираме скроен пакет за набавка. Ако сакате, можеме да поставиме комплетна продавница за вас - од алуминиумска обвивка до машината за сечење, вклучувајќи професионален совет за дизајнирање на оптимално работно опкружување за ефикасен процес и пресметка на кои инвестиции се неопходни и можни на краток или долг рок.

Клучни зборови: црева | Касапски машини | Конзервирано месо | производи од месо | Користени месарници | Касапски машини | Колбаси