Касел месо GmbH
Hessenring 39
37269 Eschwege ,
Тел:. 05651-9214-0
Факс: 05651-9214-20
контакт: Г-ѓа Констанца Cassel
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.cassel-fleischtechnik.de/
Ажурирано: 21.07.2022
Член од: 01.04.2013

Нашата компанија е основана 1933. Ние сме семејство компанија, која е водена од третата генерација. Ние директен контакт со клиентите е многу важно. Ние сме класифицирани сигурни Fleischereibedarf и се прошири нашата работа. Ние формира касапи од колење, производство на колбаси во продажба на производи. Ние konze py контра дизајн и доведе работна облека. Ве советуваме директно на пазарот и оние zappers на нацрт бизнис идеја да го поставите вашиот производство и продажба продавница. Ние постави храна на населението, особено на оддели месо, сирење одделенија и риба одделенија. Ние постави кантини, училиште кантини и снек бизниси. Ние нудиме во неколку обуки во нашите сопствени Schlungsraum.

Клучни зборови: ленти за пила | Бенд пили | Работна облека | Четки | Клипови машини | Облека за еднократна употреба | Машини за полнење | Haccp облека | Помошни материјали | Вештачки чаури | Машини | Машини за мешање | Нож | Мешани зачини | Природни обвивки | Детергенти | Сурови зачини | Чевли | Чизми | Плочи за бројач | Вакуум машини | Пакување | Пакување со печатење на компанијата | Скали | Парчиња волк