Флејшер шопинг АГ


_ На FAG нуди широк спектар на производи, исто така, голема разновидност на производи и бренд. Постојана контрола и интензивна размена со нашите клиенти ни ја дава можноста да одговорат веднаш и да се адаптираат нашата палета на производи од вашите желби.

Касел месо GmbH


_ Fleischereibedarf големо, угостителска опрема, опрема на продавници за храна, сирење одделенија, риба одделенија, ние постави директен продажби, сите само за сечење на месо и одлуки колбаси, директивите на ЕУ советување, имаме се. За кланицата и за ловецот

Агенција за набавки на Köhler BPS GmbH & Co. KG


_ Програмата за бесплатен шопинг заедница за областа на месар, угостителство и кујната! Ние се рамковни спогодби со добавувачите и преговара за цените, кои во најдобар случај се е поинаку големи компании имаат корист.
« почеток Претходно 1 2 3 4 5 6 7 следниот крајот »