BARENTZ GMBH


Centroallee 265
46047 Оберхаузен ,
Тел:. + 49 (0) 208 84 85 210
Е-пошта:
веб-страница:
Ажурирано: 11.02.2013
Член од: 08.02.2013

Групи на производи на потрошувачи:

 Пекарница: Пекарница, пекарски состојки со блендер
 Пијалоци: пијалоци, пиво, алкохолни жестоки пијалаци
 Кондиторски: кондиторски, чоколадни
 Млечни производи: Млечни производи, сладолед, сладолед со блендер, вкусови на сирење
 Овошје и зеленчук
 Здравје и исхрана: Храна за бебиња и клиничка исхрана