Тартуфи Kontor GmbH


_ Кога тартуфи мора да бидат способни да се потпрат на квалитет и свежина. Како директен увозник и процесори имаме низ целиот свет, како уверение снабдувач посебно во преработка на месо индустрија, направи име.