Тартуфи Kontor GmbH


Breitenwiesweg 8
93449 Валдминхен , Германија
Тел:. + 49 (0) 9972-300330
Факс: + 49 (0) 9972-3003313
контакт: Г-дин Cajetan Seuss
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://trueffelkontor-industryline.de
Ажурирано: 30.03.2015
Член од: 31.07.2013

Нашата страст за тартуфи се појави од 110 години семејна традиција. Додека на почетокот на сите видови на габи, компанијата Фокус учи постепено се повеќе и повеќе на парична казна тартуфи. Дали Алба тартуфи, зимски тартуфи, лето тартуфи или црни тартуфи, кај нас може да се добијат овие сорти брзо, свеж и доаѓаат од сертифицирани рака. Нашите клиенти се од прехранбената индустрија, ние снабдување со конзервирана во нашата компанија со големо внимание и намалување на тартуфи процедури подготвени. Ние можеме да покажеме согласност контрола на квалитетот и испорача во светот. 

Нашите производи:

  • Зачувани тартуфи во различни сили
  • сушени тартуфи гранули

сертификати:
ИЧС Меѓународен Стандарден
органска сертификација


Клучни зборови: тартуфи за индустрија за преработка на месо | Тартуфи за рафинирање на колбаси | Гранули од тартуфи за преработка на месо | Конзервирани тартуфи за месна индустрија