Агенција за набавки на Köhler BPS GmbH & Co. KG


Ул. Дипенауер 31
32339 Еспелкамп ,
Тел:. 05743 93 27 647
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.bps-agentur.de
Ажурирано: 08.08.2013
Член од: 10.10.2012

Бесплатната шопинг заедница за месар, гастро и кујнски простор!

Создавање на предностите од голем обем на набавки за бизниси ориентирани кон гастрономија - тоа е наша задача. Како специјалист за набавки и цени, го здружуваме обемот на купување на сите членови на BPS. Склучуваме рамковни договори со добавувачите и договараме цени кои инаку имаат корист само за големите компании. И не само за поединечни производи, туку практично за сите можни добра за хотели, ресторани, ГМ и компании за преработка на храна.

Цените редовно се договараат од нас со добавувачите, за секој член да може одржливо да купува по најдобри можни услови.

Ги одржуваме нашите членови во тек со сите важни информации за пазарот. Редовната услуга за факс и е-пошта, билтенот и најавувањето на членовите, каде што може да се повикаат сите релевантни информации во секое време, обезбедуваат одличен квалитет на информациите.
Сите договори за добавувачи и услови за купување може да се повикаат онлајн - деноноќно.