BARENTZ GMBH


Centro Avenue 265
46047 Оберхаузен , Германија
Тел:. + 49 (0) 208 84 85 210
Е-пошта:
веб-страница:
Ажурирано: 11.02.2013
Член од: 08.02.2013

Групи на потрошувачки групи:

 Пекарница: Пекара, состојки на мешалка
 Пијалоци: пијалоци, пиво, алкохолни пијалаци
 Слаткарница: кондиторски, чоколадо
 Млечни производи: Млечни производи, сладолед, сладолед од мешалка, сирење
 Овошје и зеленчук
 Здравје и исхрана: храна за бебиња и клиничка исхрана