Центри за мерење на тежината


_ Продажба / сервис за системи за мерење, филети, вакууммери и етикети

Технологија BANSS колење


_ BANSS битка и транспортни технологија GmbH е една од водечките меѓународни производител во областа на битката системи, системи и роботи тежина за месната индустрија.

Вагенленд_де


_ Како специјализиран малопродавач на размери, ние сме активни за нашите клиенти од 1993 година. Без разлика дали се нови или користени скали, продавници или индустриски размери, ние имаме решение за вас. Сервис за поправка на скалите на продавниците во Бисерба

ХРАНА-ЛИНКС Германија


_ Целиот свет на користени машини. Купете и продадете користени машини за производство на храна. Тој е многу едноставен, национално и меѓународно, без посредници. Поволни цени, повеќе профит.

MEATECH технологија за пренесување и складирање GmbH


_ Ние им нудиме на нашите клиенти сеопфатна услуга: од развој на индивидуални решенија преку испорака и инсталирање до услугата на вашите капитални добра.
« почеток Претходно 1 2 3 4 следниот крајот »