роторни мерни инструменти gmbh


_ Влезот на оваа компанија беше направен од страна Портал на месо и е наменет за општи информации за германската индустрија за месо.

Центри за мерење на тежината


_ Продажба / сервис за системи за мерење, филети, вакууммери и етикети

Технологија BANSS колење


_ BANSS битка и транспортни технологија GmbH е една од водечките меѓународни производител во областа на битката системи, системи и роботи тежина за месната индустрија.