Бизбера СЕ & Ко КГ


_ Bizerba им нуди на клиентите од трговијата, трговијата, индустријата и логистичкиот сектор светско единствено решение за портфолио на хард-и софтвер околу централната големина "тежина" ...

Поли-клип систем GmbH & Co. KG


_ Најголемиот опсег на машини за клип во светот - автоматски, полуавтоматски, рачни, периферни уреди, автоматизација. Оригинални потрошен материјал - клипови, јамки, етикети, торбички.

Вебер Maschinenbau GmbH Breidenbach


_ Вебер групацијата е една од водечките компании во машинското инженерство во индустријата за преработка на месо и сирење. Вебер портфолиото вклучува лизгачи, машини за пакување, кожарници, роботика на храна и многу други производи.

REICH GmbH


_ Reich Fördertechnik GmbH со седиште во Großkarolinenfeld произведува сложени, индивидуални транспортни системи за месната и живината ...

EFA - Schmid & Wezel GmbH


_ Подобро познати во професионалните кругови под името EFA, Schmid & Wezel GmbH е меѓу лидерите на пазарот во сегментот со целосен асортиман на машини за колење и демонирање од 1934 година.

Marel TREIF GmbH


_ TREIF слушнале за повеќе од 60 години меѓу водечките меѓународни компании во областа на сеча на шумите технологија. се развиени и произведени ефикасна, клиент-ориентирани решенија за сечење занает, супермаркети и индустријата.

ads-tec GmbH


_ АДС-ТЕЦ е средна семејна компанија со седиште во Нюртинген, во близина на Штутгарт и некои вработени во ХНУМКС. Компанијата развива и произведува висококвалитетни и долгорочни достапни индустриски ИТ системи за речиси 240 години ...
« почеток Претходно 1 2 следниот крајот »