Софтвер за месната индустрија, трговијата со месо и колежи. Сите добавувачи на германската софтверската индустрија за месната индустрија на прв поглед. Размислете за купување на софтвер за Флејшер тука.

GEBRA-ИТ GmbH & Co.


_ GEBRA-IT го спроведува brixxbox како решение ERP во фабриката за месо. Дејка на Владата на Соединетите држави (Агенција за комесари за одбрана) се определи за страницата на американската воздушна база Рамштајн по меѓународната понуда за решението за месо brixxbox на GEBRA-IT.

Winweb Information Technology GmbH


_ За повеќе од 20 години, Winweb развива софтвер специфичен за ERP за компаниите за храна и големопродажба. Од основањето на 1997, фокусот е на месната индустрија ...

CSB-систем AG


_ На CSB-Систем АГ е водечки развивач на софтвер и давател на специјализирани ИТ решенија за месната индустрија. Од 1977 советуваме, имплементација и управување со успешни проекти секоја големина компанија во светот.

KIRATIK GmbH


_ Од 15 години, KIRATIK, со многу страст, креативни идеи и соодветни know-how, ги решава малите и големите ИТ предизвици на повеќе од корисниците на 300 и корисниците на 1000 ...

Brixxbox GmbH


_ Високо флексибилен + модерен: brixxbox е паметен софтвер за прехранбената индустрија. Пониски трошоци - брзо спроведување - големо задоволство. Пробај сега. Со нашиот флексибилен ERP модуларен систем за ваш успех! Нова веб-страница: www.brixxbox.net

Хубер Консултирајте eK


_ Софтверски алатки за Excel основа за: платежна; Добиток шопинг; управување и оптимизација на рецепт; угостители; Zerlegekalkulationen; Целосна доплата пресметка на трошоците; магацински менаџмент, дизајн на пакувањето.

Брукнер Systemhaus GmbH


_ За повеќе од 25 години ние се развие и системи за управување со производи и ERP софтверски решенија за сметководство и обработка на нарачки во трговијата на големо и извоз, особено за прехранбената индустрија и индустријата за месо.
« почеток Претходно 1 2 3 4 5 следниот крајот »