KIRATIK GmbH
Donaustr. 27
72516 Шир ,
Тел:. (07572) 7630 - 0
Факс: (07572) 7630 - 22
контакт: Хр. Себастијан Кивиц
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: https://www.kiratik.de
Ажурирано: 16.03.2020
Член од: 17.10.2012

РЕШЕНИЦИ ЗА ХРАНАТА ИНДУСТРИЈА.

За 15 години, KIRATIK, со многу страст, креативни идеи и соодветни know-how, ги реши малите и големите ИТ предизвици на повеќе од корисниците на 300 и корисниците на 1000. Нашето седиште се наоѓа во непосредна близина на Штутгарт, Улм, Фрајбург и регионот Езерото Констанца. Значи, ние сме брзи на најважните сообраќајни правци да бидете таму за вас низ цела Германија. Нашиот тим се состои од искусни ИТ експерти од областа на ERP и MES, е-трговија, веб развој и онлајн маркетинг. Го имаме потребното знаење во индустријата, вистинските алатки и производи и го дефинираме нашиот успех преку ефективноста и економичноста на имплементираните решенија.

Нашите стандардни софтверски решенија се флексибилни, брзи за распоредување и долж синџирот на вредност. Тие ги покриваат сите потребни деловни процеси. Сè што е од еден извор и може да се комбинира едни со други во секое време.

СОФТВЕРСКИ РЕШЕНИЈА ЗА РАБОТАТА НА БОРТОВИТЕ

 • S линија - Целосно решение за колење
 • пасош архива - решение за скенер за пасоши
 • храна Канцеларијата - ERP решение за вашата компанија
 • Мобилни докази - Мониторинг на сите договори за испорака

СОФТВЕРСКИ РЕШЕНИЈА ЗА РАЗБИРАЊЕ

 • храна Канцеларијата - ERP решение за вашата компанија
 • Foodworks - Производство и подигање
 • етикетата на храната - Означување и цени

СОФТВЕРСКИ РЕШЕНИЈА ЗА ПРОИЗВОДНИ КОМПАНИИ

 • храна Канцеларијата - ERP решение за вашата компанија
 • Foodworks - Производство и подигање
 • етикетата на храната - Означување и цени
 • Мобилно производство - Таблетско решение за производство

СОФТВЕРСКИ РЕШЕНИЈА ЗА ТРГОВИЈА НА ХРАНА / МУЗИЧНОТО ГОЛЕМО

 • храна Канцеларијата - ERP решение за вашата компанија
 • Foodworks - Производство и подигање
 • етикетата на храната - Означување и цени

Во време на дигитални промени, ние, секако, исто така ви помагаме на вашиот начин на онлајн светот - било да е тоа со вашата онлајн продавница, клиент портал за вашите дилери или кога ќе го преземете вашето онлајн маркетинг.

Со нас како партнер на ваша страна, не сте само оптимално позиционирани за иднината, активно ја обликувате.

За повеќе, погледнете www.kiratik.de


Stichwörter: E-Commerce | ERP-Software | Kommissionierung | Online-Marketing | Online-shop | Preisauszeicherlösungen | Produktionssoftware | Programme Schlachtung | Software für die Fleischindustrie | Warenwirtschaftssysteme