Winweb Information Technology GmbH
На падината на ливадата 8
52457 Алденховен ,
Тел:. + 49 2464 909910
Факс: + 49 2464 2026
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: https://www.winweb.de
Ажурирано: 18.11.2022
Член од: 22.07.2019

Во растот на софтверот од 1997 година

Winweb развива ERP софтвер специфичен за индустријата за компании во прехранбената индустрија и трговија на големо повеќе од 20 години. Откако е основан во 1997 година, фокусот е ставен на месната индустрија. Ова резултира со длабоко разбирање на деловните процеси во целата прехранбена индустрија. Специјализираниот ERP систем помага купувањето и продажбата да бидат транспарентни и што е можно поедноставни. Во Winweb знаеме како се пресметува рецепт и колку е сложено складирањето. Следењето на сериите, колењето и сечењето се вклучени во скалабилната програма, како и системот за филијали и наплата и поврзувањето со пазарите за C&C.

Над 200 клиенти се успешни со Winweb

Секако, Winweb ги знае и законските барања и ги имплементира во системот. Системот за управување со документи ги зачувува потребните сметки во реално време и интегрирани интерфејси за пренос на податоци до Intrastat и платформи како што се DATEV и GS1 fTRACE. winweb-food е комплетен систем и овозможува евалуации меѓу модули од сложена природа со притискање на копче. „Ние го развиваме нашиот софтвер целосно сами, што ни гарантира нам и на нашите клиенти високо ниво на флексибилност“, објаснува управниот директор Вили фон. Берг.

Ориентирани кон клиентите и индустриски специјализирани

Успехот и задоволството на нашите клиенти се во фокусот на нашите активности. За нас, ова не е само празна фраза, туку работа блиска до наше срце. Над 200 клиенти го ценат ова и Winweb ги чува со години. Се гледаме себеси како софтверски партнери на ниво на очите и исто така можеме брзо и ефикасно да реагираме на невообичаените барања на клиентите. Ова го направи нашиот високо специјализиран тим еден од лидерите на технолошкиот пазар во индустријата.

Можете да добиете повеќе информации за Winweb и winweb-food преку почетната страница или преку телефон или е-пошта.


Тагови: ERP | Поврзување на гранка | Трговија на големо | прехранбена индустрија | Обезбедување на квалитет | Следливост | Колење | Софтвер | Софтвер за претпријатија | расклопување