Софтвер за месната индустрија, трговијата со месо и колежи. Сите добавувачи на германската софтверската индустрија за месната индустрија на прв поглед. Размислете за купување на софтвер за Флејшер тука.

Softproviding AG


_ Меѓународно активна софтверска компанија Основана во август 2000 година Седиште во Базел Сеопфатно портфолио на услуги Поддршка и тест центар: 24/7 SAP Meat Management by msg е екстензија на SAP решение

FL Food & Engineering Ltd.


_ Ние ви нудиме холистички, засновани на потреби, современи, одржливи и ориентирани кон решенија пристапи/обуки/концепти/софтвер за вашите цели.

Системи за управување со Гинтер Борхер


_ ReSy4 за брзо и автоматско декларирање и пресметка на хранлива вредност на вашите рецепти.

KILIA Малиот и специјални Машини Фабрика GmbH


_ Kilia, за повеќе од 75 години - квалитет и иновации од северна Германија.

GRS Software GmbH


_ Компанијата првенствено развива и продава софтвер за производители на производи базирани на рецепти, особено за индустријата за храна и пијалоци. Ова го вклучува софтверот GRS SIGNUM, високо специјализирана апликација за развој и прогласување на производи базирани на рецепти.

Месо за оптика


_ Продажба на - Флејшер софтвер базиран на книгата Одлично германски рецепти за колбаси