Frontmatec GmbH
Јас сум Брок 10a
44534 Лонен ,
Тел:. + 49 25 21 / 85 07 0
Факс: + 49 25 21 / 85 07 90
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: https://www.frontmatec.com
Ажурирано: 19.09.2022
Член од: 08.02.2021

Frontmatec GmbH, со седиште во Лунен, е дел од меѓународната групација Frontmatec.

Frontmatec испорачува најсовремена технологија за автоматизација во месната индустрија - од класирање на труп, линии за колење, системи за сечење и откопување на коските, технологија за мерење, апликации на роботи, контролни системи до логистика и пакување вклучувајќи софтверски решенија за сите области.

Frontmatec е лидер во технолошкиот развој на опрема, процеси и решенија кои ги исполнуваат највисоките стандарди во однос на благосостојбата на животните, ергономијата, хигиената и додадената вредност.

Комплексните проекти за колење и сечење се спроведуваат според индивидуалните барања на клиентите - од првите концепти, дизајн, производство и пред склопување до завршување, инсталација и постпродажна услуга.

За оптимална грижа за клиентите, искусни инженери и специјалисти за PLC се достапни за 24/7 поддршка.


Клучни зборови: технологија на транспортери | Собирање, проток и складирање на едно место | Логистика | Решенија за роботи | видов | Кланици | Производителите на кланици | Борбени системи | Растенија за сечење | расклопување