Schlachthausfreund GmbH


Wacholderweg 7 9-
21256 Handeloh ,
Тел:. 0 4188 7361
Е-пошта: Оваа адреса на е-пошта е заштитена од spambots! Мораат да бидат овозможени за да се прикаже JavaScript!
веб-страница: http://www.schlachthausfreund.com
Ажурирано: 30.08.2021
Член од: 16.10.2012

Schlachthausfreund од 1949

 Ние нудиме

- Средства за заштита на Прободе

- Работа престилки

- Намалување отпорни ракавици

- Случај нож

- Ракавици, чевли

- Ножеви, јадици

- машини за мелење

- Мелење алатки, абразиви

- Четка, опрема за чистење

- Сечење плочки, подни мрежи

- Колбас филер, месо брусилки

- Термометар и многу повеќе ...


Клучни зборови: опрема за касапи | машини за касапи | Мелница за месо | Хигиенска облека за касапи | Пополнувач на колбаси